header banner
Default

Ontmoet die rede agter Ripple Whales se aankoop van meer as 1,1 miljard XRP


Gegevens van het gerespecteerde crypto-analyseplatform Santiment laten zien dat zogenoemde ‘whales‘ – grote spelers in de cryptowereld – sinds februari al opmerkelijk 1,1 miljard XRP hebben vergaard, met een geschatte waarde van om en nabij de $570 miljoen.

Vanaf het begin van 2023 hebben deze XRP-whales een consistente aankooppatroon getoond. Ze hebben slim gebruik gemaakt van marktdips en consolidatieperioden, door deze momenten aan te grijpen om hun posities aanzienlijk te versterken.

‘Whales’ Vergroten Hun Bezit tijdens Dips

Voortbouwend op het patroon van consistente aankoopactiviteit, toont de recente marktdip in juni aan hoe vakkundig deze ‘whales’ hun strategie in de praktijk brengen. Tijdens deze specifieke dip, toen de prijs van XRP met 12% daalde, zagen de ‘whales’ hun kans schoon en kochten ze nog eens 360 miljoen XRP, met een geschatte waarde van $170 miljoen.

Het is een bekende tactiek van deze ‘whales’: langzamerhand hun bezit uitbreiden, vooral in periodes van prijsdalingen. Dit soort accumulatie heeft in het verleden vaak geresulteerd in prijsstijgingen van XRP. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan was eind 2020, toen een vergelijkbare accumulatiefase de weg vrijmaakte voor een sterke rally van het XRP/USD-paar.

Komt er een grote XRP prijsstijging?

VIDEO: Ripple / Circle: $ 1 miljard contant en XRP 58X: waarom zou het niet?
Digital Asset Investor

Voortbouwend op het gedrag van de ‘whales’ en de veerkracht die XRP heeft getoond te midden van marktvolatiliteit, beginnen de dagelijkse prijsgrafieken van XRP een boeiend verhaal te onthullen. Er zijn sterke aanwijzingen die wijzen op een potentieel rooskleurige toekomst voor de Ripple-token. Een bijzonder opvallend detail is het ‘cup-and-handle’-patroon dat zich momenteel op de grafieken manifesteert.

Dit specifieke patroon suggereert dat XRP zich in een fase van consolidatie bevindt, die normaal gesproken voorafgaat aan een aanzienlijke prijsuitbraak. Het ‘cup-and-handle’-patroon, dat zijn naam ontleent aan de vorm die het patroon op de grafiek aanneemt, illustreert een periode waarin de prijs van een activum een dal bereikt (de ‘cup’ of ‘kop’) gevolgd door een kleiner prijsdal (het ‘handvat’). Dergelijke patronen zijn vaak een voorbode van een aankomende stijging in de prijs, wat optimistische vooruitzichten biedt voor degenen die XRP in hun portfolio hebben.

Nog meer goed nieuws: Enorm veel activiteit op de XRP Ledger

VIDEO: XRP NIEUWS: Walvissen kopen voor meer dan $220 miljoen aan XRP!
Digital Outlook

Maar de hoopvolle toekomst die wordt voorspeld door het ‘cup-and-handle’-patroon is niet het enige positieve nieuws voor XRP. Het XRP Ledger, Ripple’s blockchain, heeft het afgelopen kwartaal indrukwekkende netwerkactiviteiten laten zien.

Een piekmoment viel op 28 mei 2023. Op die dag werden er transacties uitgevoerd naar bijna 523.000 verschillende adressen. Dat is bijna 11 keer het gemiddelde aantal dagelijkse transacties in het tweede kwartaal. Hiermee is deze dag de op een na drukste in termen van adresactiviteit in de geschiedenis van het XRP Ledger.

Terwijl we dit verslag schrijven, zijn er ook positieve ontwikkelingen in de markt. XRP heeft de afgelopen 24 uur een lichte stijging doorgemaakt en staat momenteel op een prijs van $0,47. Dit alles draagt bij aan de groeiende positieve stemming rondom XRP en de toekomstige mogelijkheden voor deze cryptomunt.

Conclusie

VIDEO: TOP 1 XRP WHALE LEKTE XRP RIPPLE-PRIJS IN 1 WEEK !! (MILJARDEN) - RIPPLE XRP NIEUWS VANDAAG
ShibaAddicted

De gecombineerde activiteiten van XRP ‘whales’, het potentieel van de technische patronen en de indrukwekkende activiteit op de XRP Ledger, wijzen allemaal op een veelbelovende toekomst voor de Ripple-token. Ondanks de onzekerheid in de cryptomarkt, scheppen deze factoren een positief beeld voor XRP. Recente prijsbewegingen versterken dit optimisme alleen maar, waardoor XRP een interessante investeringsmogelijkheid blijft.

Gratis 20 euro aan Crypto

VIDEO: MOGELIJKE $XRP ETF IN AANTOCHT! Kan dit + de Ripple IPO & Rechtszaak Win de Prijs naar $50 Duwen?!!
Corné Marchand

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Emily Johnson

Last Updated: 1704497762

Views: 1380

Rating: 4.5 / 5 (80 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Emily Johnson

Birthday: 1981-01-23

Address: 6688 Rice Walks Suite 566, Lake Edward, ME 72599

Phone: +3857764602255041

Job: Network Administrator

Hobby: Ice Skating, Hiking, Camping, Cooking, Dancing, Chocolate Making, Scuba Diving

Introduction: My name is Emily Johnson, I am a frank, unwavering, spirited, candid, forthright, intrepid, irreplaceable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.